Bryllup

Som Kunstmaler får man også bestillingsopgaver

Jeg tilbyder også bestillingsopgaver indenfor portrætmaleriet. Vil du/i gerne give en bryllupsgave, der er lidt mere personligt end bare en traditionel bryllupsgave. Så kan i nu få malet et portrætmaleri af brudeparret.

Der er flere måder at gøre det på. I kan bestille maleriet af brudeparret inden, så de får det på den store dag. Men de fleste vælger faktisk at lave et gavekort, så brudeparret selv kan bestille bryllupsportrættet ved mig (kunstmaleren).

Læs mere om portrætmaleri her.Smukke bryllupsfoto


Bryllups billeder er et stort ansvar, som jeg gerne påtager mig. Jeg har været med til en masse og jeg glæder mig hver gang, da brylluper altid er fest og glade mennesker. Det er altid muligt at fange flotte billeder fra dagen, både af gæster, familie og selvfølgelig af brudeparret. I får alle de gode billeder fra jeres dag og du kan se priser og ca. antal billeder under bryllupspakkerne. Husk! Bestiller du lige nu, får du gratis alle billederne f.eks til at lægge på Facebook, sende pr. mail eller lign. Hent billederne direkte til din computer. 

Hvis du bestiller den Store- eller Luksus Bryllupspakke holder vi et møde før jeres bryllup. Det er rigtig godt at få alle tingene på plads, så jeg ved hvad der sker på dagen. Samtidig er det også rigtig godt at finde ud af hvilke billeder I går efter. Dette er selvfølgelig med i priserne. Vi skræddersyer en pakke der passer jer og I kan se eksempler på de officielle billeder, konge billede, stemnings billeder.

Bryllupsbilleder 

Se eksempler på mine bryllupsbilleder på hjemmesiden. De officielle bryllupsfotos kræver noget helt specielt. For det første er lokationen alpha omega, for det andet er det rigtig vigtigt at have gjort sig forestillinger om hvilket udtryk man ønsker. Herunder kan du se resultaterne fra mange år som bryllupsfotograf.

Hvordan foregår det hele?

Når I kontakter fotografen, booker jeg datoen og tidspunktet til jer. Dette får i en bekræftigelses mail på. Hvis I har bestilt den Store Bryllupspakke eller Luksuspakken, holder vi et møde en til to måneder før brylluppet, hvor vi taler om alt der skal ske til jeres bryllup, samt lokationer til de officielle bryllupsbilleder. Hvis I har bestilt mine andre pakker, er det som regel nok med mails eller telefonsamtale om lokationer osv.

Under vielsen fotograferer jeg meget diskret 

Vi fanger både stemningen i kirken samt jeres vielse. Jeg farer ikke rundt og forstyrrer gæsterne, præsten eller jer men fanger de vigtige øjeblikke med jer på en professionel måde.
Efter vielsen er der ris kast/fuglefrø kast og eventuelt portrætter af jer samt familie og venner inde i kirken. Herefter er det ud til en lokation og skyde de officielle billeder af jer. Husk at denne lokation er meget vigtig for billederne, så vælg et rigtig smukt sted der betyder noget for jer.

Bryllupsfotografering i hele Danmark

Uanset hvor i Danmark i skal giftes, så kan vi tilbyde fotografering af bryllupper i hele Danmark. Så ligemeget om det er på Sjælland, Fyn eller Jylland, så kommer vi og laver Danmarks fedeste bryllupsbilleder. Læs mere herunder:

1 kommentar: