Portrætmaleri

Portrætmaleri! Vil du give en unik gave? 

Portrætmaleri! Vil du give en unik gave? Hvis så er du kommet til den rette side, Jeg maler malerier til: morgengave, bryllup, fødselsdag osv.  Og det mest populære og trendy ligenu, er at få malet et erotisk portræt. Jeg maler mine malerier i olie, da dette giver den smukkeste glans. Samtidig er det mest holdbart, og det holder hele livet ud.

Det er nemt og hurtigt at bestille et maleri, og dejligt anonymt, hvis det er til et boudoirmaleri.  Boudoir betyder iøvrigt nøgen, hvis nogen ikke lige skulle vide det.  Jeg maler nok meget naturalistisk, og især når det er portrætter, synes jeg at et portræt gør sig bedst, når man kan genkende personen.  

Det at male naturalistisk, gør også at mine erotiske malerier bliver så folk kan genkende sin egen krop, og dette tror jeg er vigtigt, at kunne se sig selv og være stolt af at man turde og få malet sin krop. Det jeg maler, vil jeg betegne som erotik og ikke porno, eller sagt på en anden måde "kunst på en kærlig måde"  

Der er ingen større tillidserklæring at give hinanden og et meget stort bevis på kærligheden mellem to mennesker. Det er en hel ny måde at være fræk på enten ved at få malet et fælles maleri eller ved at få malet et nøgen portræt til den udkårne, oplevelsen af, at give en så speciel gave, kan intet slå.  

Som I kan se på mine gallerier, maler jeg også andre portrætmalerier end de erotiske, og både bryllupsbilleder og børneportrætter er enorme udfordrende og dejlige at male. Det er denne variation, der gør at jeg elsker at være billedkunstner.Referencer Her kan du se hvad mine tidligere kunder har udtalt..  

Vibeke: "Ja! så har jeg lige modtaget maleriet, det er bare så godt, tårene steg i mine øjne"  
Anne: ” Det er et rigtig lækkert maleri og min kæreste blev henrykt. Jeg er bare så glad for det og det hænger perfekt i soveværelset”.  
Bente: ” Det ligner mine børnebørn rigtig godt, det er rigtig flot”  
Tina: ” Tak! Fordi du hjalp mig med valg af foto, farver ja, det hele, det var lækkert”.  
Iben & Lasse: ” Nej! Hvor er det godt, det var godt at vi gjorde det.”   

Ingen kommentarer:

Send en kommentar